Microsoft heeft een aantal interessante ID@Xbox games laten zien die er dit jaar aan zitten te komen. Vandaag bekijken we de 3 beste meeslepende titels!

Call of the Sea

Call of the Sea is een verhalende adventure-game die zich in de jaren 30 op een tropisch eiland plaatsvind. In het verhaal ga je op zoek naar je zoekgeraakte man. Ondertussen ontdek je het prachtige vormgegeven eiland met geheimen van een verloren beschaving. Een exacte datum is niet bekend, alleen dat het binnenkort in de Game Pass verschijnt.

Paradise Lost

Paradise Lost speelt zich af in een dimense waar de Tweede Wereldoorlog nooit gestopt is. Je moet je door een sfeervolle post-apocalyptische slavische omgeving zien te navigeren. De game verschijnt in het najaar van 2020.

Backbone

Een goede soundtrack en een film noire-wereld. Dan maakt het niet meer uit dat het om een 2D sidescroller gaat. In Backbone moet je als detective aanwijzingen en bewijs opsporen, ga je een diverse cast aan karakters ondervragen, allemaal om een mysterie te ontrafelen. De game verschijnt naar eigen zeggen “soon”.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments