Door al het Division geweld wat nu overal op het net gelanceerd wordt, zou je bijna vergeten dat er nog andere games bestaan.

Sniper Elite is zo’n serie die een grote schare fans heeft. En voor hen is er goed nieuws. Rebellion heeft aangekondigd dat er een nieuwe titel aan het eind van 2016 gaat komen. Je mag je sluipschutters geweer uit het vet gaan halen, het zand van Sniper Elite 3 eruit gaan blazen en je klaar maken voor een nieuwe plek. We gaan naar het zonnige Italië.

Dit zal de eerste titel in de reeks worden die speciaal voor de current-gen consoles gemaakt gaat worden en we kunnen een stabiele 1080p ervaring gaan verwachten in maps die vele malen groter zijn dan dat wat we gezien hebben in deel 3. Voor diegene die het spel niet kennen, Sniper Elite zet je vanuit een 3de persoons perspectief in de huid van een sniper. De serie staat bekend om zijn realisme waarbij afstand, wind en kogelbanen een rol spelen in elk schot wat je lost. De serie staat vooral bekend om zijn gruwelijke X-ray beelden waarbij je in het lichaam mee mag gluren om te zien wat je kogel voor schade aanricht. Het draait allemaal om ongezien blijven, positie kiezen en je doel uitschakelen.

In Sniper Elite 4 speel je opnieuw als scherpschutter Karl Fairburne en help je het Italiaanse verzet tijdens een aantal belangrijke gevechten die het einde van de 2e Wereldoorlog kunnen beïnvloeden. Als zijn missies falen zal er geen Operation Overlord, geen D-Day en geen overwinning in Europa plaatsvinden. Maar verder geen druk hoor. Ongetwijfeld zal er een Mussolini missie in zitten en mogen we waarschijnlijk Il Duce permanent een derde oog gaan bezorgen. De game zal een single-player campagne hebben en ook co-op en competitieve gameplay modes kennen. Een exacte release is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments