Het is 2016 en dus het jaar van de Europese Kampioenschappen voetbal. Daar hoort een game bij!

Zoals bij elk groot voetbalevent, komt er een game uit. Of beter gezegd, in dit geval een uitbreiding waarmee je de EK kan naspelen. Nu zullen we er in dit land niet echt warm voor lopen want zoals elke voetballiefhebber weet, we zitten er niet bij. Maar mocht dat je niets kunnen schelen, dan kan je de Euro 2016 DLC voor PES 2016 gaan aanschaffen. Helaas heeft Konami het niet voor elkaar gekregen om alle licenties van de 24 teams die meedoen te regelen. Maar 15 van de 24 landen hebben een licentie gegeven te weten: Engeland, Wales, Duitsland, Spanje, Portugal, Italië, Oekraïne, Tsjechië, Kroatië, Slovakije, IJsland, Turkije, Albanië, Noord-Ierland en het gastland Frankrijk. Roemenië, Zwitserland, Rusland, Polen, België, Ierland, Zweden, Oostenrijk en Hongarije zitten er dus niet officieel in. Dus geen Zlatan, geen Hazard.

De teams die wel een licentie hebben zullen de laatste opstellingen, shirts en authentieke speler gezichten in zich hebben. Ook is er maar één EK-stadion in het spel te vinden, de Stade de France waar in juli de finale gespeeld gaat worden.

Op 24 maart zal je deze gratis DLC voor PES 2016 kunnen gaan downloaden De Xbox One krijgt helaas geen standalone versie, die is alleen voor PS spelers beschikbaar.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments