Niks is leuker dan speculeren en zoeken naar hints in games over wat komen gaat. Lekker cryptisch niet? Het gaat over de volgende LEGO game. Wat zal de volgende LEGO game zijn?

LEGO Marvel’s Avengers komt deze week uit en de fans zijn al weer aan het speculeren geslagen over wat er nu komen gaat. De credits van de game laten een nogal opvallende en voor de hand liggende teaser zien en die hint naar een Guardians of the Galaxy opvolger. In bijgaande screenshot zien we Peter “Star-Lord” Quill’s cassettespeler en headset.

LEGO Guardians of the Galaxy

Dit superhero team wordt niet vermeldt in de lijst van 200 personages die langskomen in LEGO Marvel’s Avengers terwijl ze in eerdere games wel optraden. Dit geeft een suggestie dat ze in de volgende titel misschien wel een hoofdrol gaan krijgen of dat het zelfs een standalone titel is die alleen maar over Guardians of the Galaxy gaat. Dit zou dan mooi samen komen met de release in 2017 van deel 2 van de film.

star-lord

Het is niet de eerste keer dat TT games dit soort hints heeft geplant. In LEGO Batman 3 werden de credits aangevallen door dinosaurussen, een hint naar de toen nog niet aangekondigde LEGO Jurassic World. In LEGO Star Wars kwam Indiana Jones ineens als vooraankondiging tevoorschijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments