Ik kijk altijd met enige jaloezie naar de prachtige creaties die in Forza 6 gemaakt worden.

Ik heb er wel eens een poging toe gewaagd. Het schuiven, draaien, plaatsen van die beperkt aantal vormen die we in de customize afdeling van Forza 6 zien. Als fervent Illustrator-gebruiker zou het werken met een grafisch programma toch een eitje moeten zijn, helaas faal ik daar totaal in. Het gerommel met vierkanten, cirkels, lijnen, het is niet aan mij besteed en ik verdwaal al snel in het woud van lagen. Dus als ik van die prachtige bouwsels zie die anderen maken, baal ik daar wel eens van.

De Forza community is gewoon ontzettend creatief. Met de huidige hype rond Star Wars kan je erop wachten dat men binnen de Forza community ook met dit thema aan de slag gaat. Wat dan tevoorschijn komt, kan je gerust indrukwekkend noemen. Hier een galerij met prachtige Star Wars Cars.

Als je deze ontwerpen zoekt, ga dan in Forza het ‘Cars’ menu in en selecteer ‘find a car’. Dan kies je de fabrikant van je auto en de specifieke auto. Daarna zie je een gallerij van paint en decal opties, daarin kies je de zoekfunctie en gebruik je als keywoord “Sci-Fi” of “Star Wars” en dan moeten er wat van deze ontwerpen tevoorschijn komen. Daarna zal je direct een stuk krachtiger worden want nu rijdt ‘The Force’ met je mee.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments