De Assassin’s Creed film hoeft pas over 11 maanden af te zijn, maar de opnames zijn al helemaal voltooid. Natuurlijk moet er nog een hoop worden ge-edit, maar de grootste klus is geklaard!

21 december is de grote dag, dan zal de film in de bioscopen draaien. De film heet simpelweg Assassin’s Creed en de opnames zijn halverwege februari 2015 begonnen. In iets minder dan een jaar is de film dus helemaal voltooid (en dat terwijl de film al in oktober 2012 werd aangekondigd!).
De film zal gaan over Callum Lynch, die net als in de AC games als personage in de ”echte” wereld terug wordt gestuurd naar herinneringen van een Assassin genaamd Aguilar. Het speelt zich allemaal af in het Spanje van de vijftiende eeuw. Callum (ofwel Aguilar) wordt gespeeld door Michael Fassbender, dit is uiteraard niet nieuws! Ariane Labed is zijn tegenspeelster, maar informatie omtrent haar rol is nog niet bekend. Wel zijn er al wat beelden van het duo.
Ubisoft heeft ter ere van het klaar zijn met het filmen wat indrukwekkende beelden naar buiten gebracht.

Assassins Creed film Ariane Labed

Ariane heeft zelfs nog meer gezichtstatoeages dan Aguilar. Zou dat iets kunnen betekenen? Tevens kunnen we hier waarschijnlijk uit opmaken dat haar rol ook die van een Assassin zal zijn.

Naast dit duo is er ook een foto vrijgegeven van Michael als Callum, in een cel met een priester. Naar Ubisofts eigen woorden betekent een priester in een gevangeniscel niets meer dan doem. Ook roepen ze op om de foto te vergroten en beter naar de graffiti te kijken.

Assassins Creed film cel

Het springt me vooral in het oog dat er een behoorlijk aantal namen op de muur staat. Dit zouden natuurlijk namen kunnen zijn van vorige gevangenen die in deze cel hebben moeten vertoeven. Wat ook opvalt is de rood gekleurde ruiten aas spelkaart, de datum 2-10-02, een getekend doolhof, meerdere kruizen, een dollarteken en een fles water. Wil je zelf even speuren, klik dan even hier voor de grote versie. Ik ben heel benieuwd of we hier hints over het verhaal van de film in kunnen terugvinden.

Als laatste hebben we deze indrukwekkende foto. Michael Fassbender als Aguilar, geketend met een zwaard in zijn hand. De situatie lijkt een executie te zijn en hij is in een behoorlijk uitdagend gevecht verwikkeld!

Assassins creed film vechtscene

Ik ben wel van plan om naar de film te gaan in december, er komt behoorlijk wat leuks uit dit jaar, dus dat worden veel tripjes richting de bioscoop! Hoe dan ook vind ik de beelden er tot nu toe behoorlijk vet uit zien.
De film staat in de planning om 21 december in de bioscopen te verschijnen.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments