In de komkommertijd, de tijd waarin we nu even zitten zo tussen kerst en nieuwjaar, post je soms berichten waarvan je normaliter denkt… nah, doe maar niet. Dit is er zo één.

Soms ontstaan er in het brein van gameontwikkelaars hele vreemde ideeën. Of dit komt omdat ze bepaalde geest-verrijkende middelen hebben gerookt of omdat ze simpelweg sowieso een beetje vreemd zijn, dat blijft gissen. Chris Figueroa is er zo één. Hij gaat een game uitbrengen waarin snowboarden een rol speelt. Tot zover niks geks toch? Nou, het is niet zomaar snowboarden, het is een paard die aan het snowboarden is.

De game Snow Horse is een snowboarding game die maf en raar naar een nieuw level brengt. Naast dat een snowboardend paard al vreemd is, krijg je ook nog zelfbedachte punten voor het uitvoeren van rare trucs.

Snow Horse werd in oktober 2015 met veel gejuich ontvangen toen Figueroa gifs van de game op Twitter liet zien. De game moet begin 2016 op de Xbox One te krijgen zijn. Kijk de trailer maar even. Je hebt slecht, heel slecht en heel heel slecht…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments