Je keek er al naar uit. Wat? Erger nog, bij het zien van de beelden kreeg je spontaan een Jurasme.

Maar er is nieuws. ARK: Survival Evolved, de dinosaurus-jagende open-wereld survival, komt op 16 december uit. Nou ja, niet helemaal. Hij komt uit in het Game Preview programma. Een systeem die ontwikkelaars de kans geeft om een game uit te testen.

Studio Wildcard, de makers van ARK, hebben laten weten dat de Xbox One-versie dezelfde onderdelen zal hebben als de pc-versie, alleen krijgt het minder vaak een update. Dat minder vaak is wel met een korrel zout te nemen want ze beloven tegelijkertijd dat er niet meer dan twee weken tussen de updates zal zitten zodat er niet teveel verschil tussen de versies zal ontstaan.

Over de technische aspecten, en dan bedoelen we framerate en meer van dat soort shizzel, is ook meer bekend. In een tweet laat Jesse Rapczak (Co-Founder van Studio Wildcard) weten dat de Xbox One versie een rate laat zien tussen de 30 en 45 frames per seconde.

De game kent geen split-screen mogelijkheden. Tevens laat hij weten dat de studio problemen heeft met het implementeren van de DirectX 12 toepassing maar dat men daar nog wel steeds mee bezig is.

Dus ben je geïnteresseerd in dit spel maar twijfel je of je dit nu al moet kopen terwijl het nog in de kinderschoenen staat, dan is het advies om hem toch aan te schaffen. Nu is de prijs namelijk nog prettig maar na deze periode, bij de release voor alle spelers, zal ARK: Survival Evolved een stukje duurder gaan zijn. Met een prijs rond de 35 euro ben je dus goedkoper uit en je krijgt ook nog eens een skins pack waarin een bionic T-Rex skin, een ARK Founders Hat skin en een ARK Founders Trophy. De uitgeteste versie van dit spel zal in juni van het volgend jaar uit gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments