Onze kunstenaar rob flanst op een willekeurige donderdag eens in de zoveel tijd (een kunstenaar heeft inspiratie nodig) een mooie background in elkaar. Mocht je daar niet op willen wachten dan heeft speurneus Jeffrey even 180 backgrounds picca’s voor jullie ergens vandaan getoverd.

Het zijn niet zelf gemaakte, neeee, dat kan alleen onze Rob als de beste. Het betreft hier originele pc wallpapers, aangepast in Xbox One formaat. Alhoewel, eigenlijk heeft iemand gewoon een lading achtergronden van het net geplukt en er een streepje in gezet zonder rekening te houden met op de Xbox aanwezige tegels. De meeste plaatjes gaan dus schuil achter de vierkantjes op je scherm. Dus echt bijzonder is het niet. We hebben er zelf twee uitgehaald en er de template overheen gelegd om te laten zien hoe het niet moet. Zie deze voorbeelden, het is het net niet ;-).

background-met-tegel2s

background-met-tegels

Dus ik zeg, vergeet deze net-niet achtergronden en kom gewoon naar ons met een verzoek. Wil je dus een  origineel en passende achtergrond zoals we hier tonen? Post dan even een comment onder dit bericht, via Discuss. Dan kiest Rob er één uit en maakt hij een mooie persoonlijke achtergrond. Mocht je de rest, ondanks de mindere kwaliteit, toch willen downloaden of bekijken. Check het hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments