De organisator van de Game Awards 2015, Geoff Keighley, liet onlangs vallen dat de Game Awards van 2015 wel héél bijzonder gaat worden.

Niet alleen het uitreiken van de awards zal volgende week donderdag gebeuren, maar er zullen ook 10 games in première gaan. Een van deze games is Far Cry Primal, deze werd in oktober al aangekondigd, maar de eerste gameplay beelden zullen we tijdens de award show te zien krijgen.

Naast Far Cry Primal zijn er volgens Geoff nog 9 andere titels die een behoorlijke entree zullen krijgen in de gamewereld. Helaas is er over deze 9 titels nog helemaal niets bekend. Er is nog niet bekend hoe Geoff deze ”premières” voor zich ziet. Het kan net als bij Far Cry het geval zijn dat het gaat om nieuwe beelden van eerder aangekondigde games, maar er is ook kans dat het gaat om nieuwe games die tijdens de Game Awards worden aangekondigd.

Wel zijn er ontzettend veel gesprekken gaande onder de tweet over Far Cry Primal. De meeste gesprekken zijn tussen fans die hopen op gave aankondigingen, vooral team Nintendo is erg sterk aanwezig. De President van Nintendo ”Reggie” is sowieso aanwezig tijdens de awards, dus de fans denken (en hopen) dat ze iets moois voorgeschoteld zullen krijgen. Vorig jaar hebben ze namelijk mogen genieten van wat Zelda beelden.

Er is meer dan genoeg wat aangekondigd kan gaan worden, stiekem hoop ik op een tweede Skyrim. Bethesda heeft natuurlijk pas onlangs Fallout 4 gelanceerd. Maar de geruchten over een nieuwe topper in the Elder Scrolls gaan al een stuk langer rond, Bethesda zou hier vermoedelijk al een tijd mee bezig zijn. Ik doe vast een schietgebedje! Welke games willen jullie zien tijdens de Game Awards?

Mocht je nog willen kijken wie er dit jaar genomineerd zijn en voor welke awards, hebben wij een prachtig overzicht voor jullie gemaakt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments