More
  Home Is er storing bij Xbox Live?

  Is er storing bij Xbox Live?

  Je zet je Xbox aan en kan je niet aanmelden. Of de store werkt niet. Of je krijgt zwart beeld. De kans is groot dat er storing is bij Xbox Live.

  Even rustig ademhalen. Vaak is er niks met je Xbox aan de hand. Als je de Xbox opstart gaat er allerlei data van en naar je console toe. Zit daar een fout in of loopt die communicatie niet goed, dan laat je Xbox een probleem zien.

  Het eerste wat je dan moet doen is even de status van Xbox Live controleren. Nu zal je denken dat je dit het beste bij Xbox zelf kan doen maar dat is maar ten dele waar. De status van Xbox Live loopt altijd wat achter de feiten aan en laat een storing pas een tijdje later zien.

  De eerste stap is AlleStoringen.nl. Als er problemen zijn dan worden die daar altijd direct door gebruikers gemeld. Stijgen die meldingen, zoals je in de afbeelding kan zien, ineens behoorlijk, dan kan je er eigenlijk wel van uitgaan dat er een storing is.

  Daarna kan je rustig wachten totdat ook Xbox zelf gaat melden dat er een probleem is. Dit ziet er meestal zo uit:

  Je kan ook rustig de Twitter afdeling van Xbox Support volgen. Ook daar melden ze als er iets mis is maar ook wanneer dit weer opgelost is.

   

  Daarna is het gewoon afwachten totdat de boel weer gaat werken. Laten beide sites geen storingen zien, dan adviseren wij je de volgende stap die je hier kan lezen.

  Please log in to rate this.
  0 people found this helpful.


  Category: Algemeen
  Tags: , , , , , ,

  ← Xbox problemen? Kijk hier