Een aangepaste achtergrond instellen op je Xbox One

Om je eigengemaakte achtergrond te kunnen gebruiken heb je de Media Speler nodig en kun je via DLNA of USB je afbeelding inladen.

• Start de Media Speler (de App of via Instellingen –> Mijn Xbox –> Mijn Achtergrond –> Aangepaste afbeelding)
  • Navigeer naar de juiste bron (USB of DLNA)
  • Navigeer naar de map waar de afbeelding staat die je wilt gebruiken
  • Selecteer de jpg/png (zodat hij beeldvullend wordt weergegeven)
  • Als de afbeelding op volledig scherm wordt weergegeven, druk dan op de menu knop
  • Selecteer “Als achtergrond instellen”
  • Je wordt nu teruggestuurd naar de volledig scherm weergave, klik nu op de Xbox knop om de afbeelding als achtergrond te bekijken.

Het Xbox Design Team heeft een Photoshop template beschikbaar gemaakt waarop de onderdelen van de foto worden weergegeven die niet zichtbaar zijn door de tegels. Klik hier om de template (.psd bestand) te downloaden.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.

Category: Dashboard
Tags: , ,

← Help