More
  Home De goedkoopste Xbox Game Pass Ultimate truc

  De goedkoopste Xbox Game Pass Ultimate truc

  De Xbox Game Pass Ultimate is natuurlijk een geweldige uitvinding. Maar best prijzig. Gelukkig hoeft dat niet prijzig te zijn.

  Tenminste, zolang er nog Xbox Live Gold abonnementen verkocht worden.

  Hoe regel je dat zo goedkoop mogelijk? Simpel. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je geen Ultimate abonnement hebt lopen. Je moet dus vers beginnen. Heb je dat wel, wacht dan totdat dat abonnement is afgelopen en je opnieuw moet starten.

  Wat doe je?

  Je start met het kopen van de gewone Xbox Live Gold. Wij hebben daar gelukkig een goed en goedkoop adresje voor. Ga naar LootKings en scoor daar je Xbox Live Gold. Je kan zelf kiezen of je dat 1, 2 of 3 jaar doet. 36 maanden is het maximum.

  Stap 2

  Heb je het Xbox Live Gold abonnement geactiveerd, dan ga je vervolgens naar de Microsoft Store en open je deze pagina. Hier kan je voor 1 euro de Xbox Game Pass Ultimate inschakelen. Het mooie is dat Microsoft al je al aanwezige Live Gold en Game Pass abonnement nu 1 op 1 omzet naar de Ultimate. Dus voor 1 euro plus de prijs van je al gekochte Live Gold krijg je een Ultimate abonnement. Dat betekent dat je, als je het drie jaar zou doen, zo’n 316 euro bespaart.

  Dit kan je zolang de actie bestaat eindeloos herhalen. Er gaan berichten rond dat dit maar eenmalig is en het daarna, als je de actie ooit al gedaan hebt, niet meer werkt. Dit is ONJUIST. Er is geen limiet aan het aantal keren dat je deze actie activeert.

  Vergeet niet om je automatische verlenging direct te stoppen omdat hij anders na die periode maandelijks 12,99 euro van je rekening zal gaan afhalen. Ook belangrijk is dat alles vervalt als je in het midden besluit om de hele boel te beëindigen. Men zet de losse onderdelen dan niet meer terug. Mij een raadsel waarom je dat überhaupt  zou doen.

  Please log in to rate this.
  0 people found this helpful.


  Category: Xbox Game Pass Ultimate
  Tags: , , ,

  ← Problemen? Kijk hier