Veel gamers in de wereld wachten op Tekken 7. Toch is de game al een lange tijd uit in arcadehallen in Japan, maar moeten de pc en console gamers nog steeds wachten op een release.

Een site genaamd avoiding the puddle heeft via bronnen bij Bandai Namco gehoord dat Tekken 7 in de laatste week van februari voor de pc en consoles uit gaat komen. Helaas kunnen wij dit nieuws niet verifiëren en moeten wij dit nieuws dus met een grote korrel zout nemen.

Kunnen wij dit spelen in februari 2017?
Kunnen wij dit spelen in februari 2017?

Tijdens de E3 is wel bevestigd dat Tekken 7 begin 2017 uit zal komen, dus februari behoort zeker tot de mogelijkheden. Het zal zeker geen makkelijke release worden voor de game want er is ontzettend veel game geweld in het begin van 2017. Games als Resident Evil 7, For Honor, Mass Effect: Andromeda en Halo Wars 2 staan ook voor de deur.

Toch verwacht ik dat fans van de serie met smacht wachten op Tekken 7. De fans zullen de game hoe dan ook kopen en door een slimme marketing kan zelfs ook de casual gamer aangetrokken worden tot kopen. De geruchten zeggen dus februari 2017, maar niks is waar totdat Bandai Namco zelf met een release datum komt.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties