GTA 5 is inmiddels al bijna tien jaar oud. De verwachting was dan ook dat GTA 6 niet al te lang meer op zich zou laten wachten, maar volgens de laatste geruchten zou je je daar wel eens in kunnen vergissen.

Vooral GTA: Online wordt door veel mensen als schuldige aangewezen als het op de wachttijd voor GTA 6 aankomt. Zolang ze nog bakken met geld verdienen aan die online wereld zou de noodzaak voor een nieuw deel niet al te groot zijn. Er zijn zelfs al geluiden dat we GTA 6 niet voor 2025 hoefden te verwachten. Oorspronkelijk had uitgever Take Two de game al in 2020 willen aankondigen, maar die plannen moesten flink aangepast worden. Maar waarom laat die game dan echt zo lang op zich wachten?

Volgens het Franse Rockstar Magazine, een blad dat in het verleden ook regelmatig goed zat bij geruchten rondom Rockstar, maakt GTA 6 nogal een moeizame ontwikkeling door. De ontwikkeling van de game zou begin 2020 compleet opnieuw zijn begonnen na het vertrek van Dan Houser, mede-oprichter van Rockstar. Ook daarvoor ging het echter al niet lekker met diverse gameplay- en verhaalelementen die sinds 2019 meermaals aangepast en veranderd werden.

Hoewel dit alles vooral geruchten zijn lijkt het erop dat we GTA 6 voorlopig dus nog niet hoeven te verwachten en het dus eerst moeten doen met de next-gen versie van GTA 5 en de GTA trilogy remaster.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments