GTA Online, de game die alsmaar groter wordt! Er gaat een gerucht dat de nieuwe grote DLC van GTA Online het onderhouden van nachtclubs gaat bevatten. Dat is interessant!

Wat komt er allemaal nog meer beschikbaar voor GTA Online? Het houdt vele spelers bezig, maar gelukkig lekt er zo nu en dan informatie. Een account dat vaker correcte informatie lekt, Yan2295, heeft weer nieuws voor ons. Niet geheel raar nieuws maar eerder plausibel, gezien de vraag vanuit de fanbase. Volgende maand zou er al een update komen waar we als spelers de mogelijkheid krijgen om nachtclubs in Los Santos aan te schaffen en vervolgens te onderhouden.

Nightclub manager 2018

Laten we eerlijk zijn, wie wil nou niet zijn eigen nachtclub? We mochten al eerder in GTA aan de gang met deze fantasie, in de GTA 4 expansion pack ”The Ballad of Gay Tony”, wat overigens geweldig was. Nu komt dan hopelijk eindelijk een zelfde soort fantasie naar GTA Online. Het idee van nachtclubs zou om hetzelfde principe gaan als bijvoorbeeld de Biker business, hangars en bunkers. Je hebt je eigen ruimte die je kunt upgraden en waar je regelmatig dingen moet onderhouden.

Welke oude GTA fan kent deze nog?

Er zal een aantal nachtclubs worden aangeboden op de markt in Los Santos om jouw gehuurde hoeren gastvrouwen te laten werken. Als je eenmaal een nachtclub hebt gekocht, kan je dus upgraden in verschillende dingen. Denk aan marketing, acts en drankselectie. Wat er dan bij gaat horen qua missies, dat is niet bekend. Maar we kunnen ons indenken dat je andere clubs kapot moet maken of hoere… gastvrouwen moet stelen om in jouw eigen club te laten werken.

Het is een leuke toevoeging aan alle activiteiten die je al hebt in GTA Online. Sterker nog, ik heb de neiging om GTA 5 weer eens te installeren en te gaan spelen. Er is zo ongelofelijk veel content bij gekomen sinds de start, dat ik nog wel even wat uren bezig ben.

In juni al?

We weten uiteraard nog niks van Rockstar Games zelf, maar de update klinkt in ieder geval als een vrij logische stap in de levensloop van GTA Online. Of het in juni al komt, dat moet nog blijken. Het is in ieder geval voor de fans een leuke ontwikkeling om naar uit te kijken!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments