Afgelopen week bracht YouTuber Dee Batch naar buiten dat Assassin’s Creed: Origins een modus bevat voor de Xbox One X waarin de game draait op 1080p met 60fps.

Op internet waren gamers al enthousiast. Hoewel de developers van de game deze modus volgens de YouTuber hadden bevestigd, is er reden genoeg om het zoutvaatje erbij te pakken. Ubisoft heeft gereageerd.

Ubisoft laat in een verklaring aan Dualshockers het volgende weten:

“Het is op dit moment te vroeg om iets over de framerate te zeggen, daar deze nog niet vast ligt. Ons doel is om volledig gebruik te maken van de kracht van de hardware om de beste ervaring af te leveren. Assassin’s Creed Origins zal gebruik maken van Dynamic Resolution Rendering, zodat de resoltie zich zal aanpassen om een vloeiende framerate en beste beeld te waarborgen in alle situaties”

Hiermee weten we nog weinig over de werkelijke framerate en resolutie, dus de kans op een aparte 60fps-modus is nog steeds een mogelijkheid.

Het wordt nog even afwachten wat Ubisoft met de game gaat doen. Als groot Assassin’s Creed-fan maakt het me allemaal niet uit. Als die game maar uitkomt op 27 oktober.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments