We zien steeds meer games op dag één naar de Xbox Game Pass komen. De geruchten gaan dat we in het najaar een grote titel gelijk in het abonnement zien verschijnen.

We noemen Outriders en MLB The Show 21 als dag 1 aanvullingen op de Xbox Game Pass. Grote triple A games die we gelijk mogen spelen. In een aflevering van XboxEra heeft host Nick “Shpeshal Ed” Baker laten weten dat hij geruchten heeft gehoord over een bepaald AAA first-person shooter die later dit jaar vanaf dag 1 in de Xbox Game Pass te vinden zal zijn. Meer kon hij er, vanwege zijn bron, niet over kwijt. Maar we krijgen het idee dat het hier over Battlefield 6 zou kunnen gaan. Kort daarna zagen we de Battlefield lekker Tom Henderson een knikkende emoticon tweeten als reactie op dit nieuws.

Als we aan AAA shooters denken, dan kan je eigenlijk maar twee franchises verzinnen, Call of Duty en Battlefield. Beide zullen later dit jaar een nieuwe game uit gaan brengen. Maar gezien de samenwerking met EA, komt Battlefield het eerste in aanmerking. Natuurlijk blijft het een gerucht en is het afwachten wat hier van waar is en om welke game het dan zou kunnen gaan.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
dutch_bullet
dutch_bullet
1 jaar geleden

Hoe meer games er op day 1 opstaan hoe beter, nu ik game pass heb twijfel ik om bepaalde games te kopen die (waarschijnlijk) na een tijdje naar game pass komen.
Battlefield 6 is precies zo’n game aangezien die ooit naar ea play komt.