Recent liet EA weten dat de aankondigingstrailer van de nieuwe Battlefield in de maak was. Daarnaast zou de game speelbaar zijn op EA Play 2018. Waarschijnlijk hebben wij nog meer goed nieuws voor je, want er zijn mogelijk wat nieuwe details van de nieuwe Battlefield bekendgemaakt!

Battlefield V, dat zou de titel moeten gaan worden van het vervolg op EA’s oorlogshooter. Waarom dan geen Battlefield 2 hoor ik je denken. Om de simpele reden dat deze titel al bestaat en uitkwam na Battlefield 1942. Volgens berichten was de ontwikkelnaam ook Battlefield 2 maar deze is ondertussen veranderd naar Battlefield V. Waarom dan een V? Dat zou best eens met het V-teken te maken kunnen hebben, de V for Victory want Battlefield V zou terugkeren naar zijn roots, waar de game ooit groot mee werd, de Tweede Wereldoorlog.

Daarnaast zou een medewerker die bekend is met het project hebben laten weten dat loot boxen terug zijn en alleen cosmetisch zijn. Tevens zouden er meer opties zijn om je soldaat aan te passen. Men zou trouwens ook al jaren bezig zijn met een Tweede Wereldoorlog setting, maar deze titel stond in backup mocht Battlefield 1 floppen. Die laatste werd echter een daverend succes, kent 25 miljoen spelers en verbrak de verkooprecords van z’n voorgangers.

Volgens geruchten zou de nieuwe Battlefield zijn opwachting in oktober moeten maken. Geen gekke gedachte, daar Battlefield 1 ook in oktober verscheen. Aangezien EA echter nog niks bevestigd heeft en je hier een aantal keer het woord ‘gerucht’ hebt gelezen weet je dat je deze info tot een officiële aankondiging met een grote korrel zout moet nemen.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Snivu
Snivu
4 jaren geleden

Ik vermaak me altijd prima met Battlefield. Kan niet wachten op een nieuw deel.