WHOOOO! Er is mogelijk een nieuwe Watch Dogs in de maak! Volgens Sam, de gaming assistent van Ubisoft, zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van deze game!

Digitale assistenten, zoals Siri, zijn maar nutteloze en grappige dingen. Meestal begrijpen ze je verkeerd en komen ze met zoekopdrachten die kant noch wal raken. Hoewel het antwoord van Siri op de vraag ‘what is the meaning of life’ toch wel erg bevredigend is. Volgens Siri is dit chocolade. Toch zijn sommige digitale assistenten wel handig, waaronder Sam, de gaming-assistent van Ubisoft.

Aan Sam kun je allerlei gamegerelateerde dingen vragen, waaronder of er al een releasedatum nieuwe releasedatum bekend is van de nieuwste Assassin’s Creed. Ook houdt Sam bij wat de spelers doen in Ubisoft games en geeft hij naar aanleiding van die informatie in-game adviezen en tips. Helaas is Sam alleen beschikbaar op Android én in Canada.

Onlangs heeft het YouTube-kanaal UbiCentral bekend gemaakt dat Sam informatie over WatchDog 3 heeft gelekt aan een Ubisoft-speler. Een Canadese gebruiker heeft aan Sam gevraagd of er een Watch Dogs 3 aankomt. Waarop Sam met het volgende antwoord kwam “Watch Dogs 3 is nog niet klaar, maar de early build die ik geprobeerd ziet er erg goed uit. De ontwikkelaars hebben wonderen verricht! Ik kan niet wachten tot jij het kunt uitproberen!”.

Helaas heeft Ubisoft nog niet gereageerd op de uitlating van Sam. Hierdoor is Watch Dogs 3 nog niet officieel bevestigd. Als dit wel gebeurt dan horen we dit vast op de E3 van dit jaar.

Ben jij van plan om Watch Dogs 3 te gaan spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments