Geruchten zijn altijd leuk. De volgende Assassin’s Creed is altijd goed voor wat geruchten. Kennen jullie deze al?

Het gerucht dat de volgende Assassin’s Creed met Vikingen te maken zou hebben, dat was al bekend. De titel was in eerste instantie Kingdom maar later klonk ook de titel Assassin’s Creed Ragnarok. We gaan ervan uit dat we hier met een werktitel en een uiteindelijke titel te maken hebben maar welke dat is?

Volgens een gerucht op Reddit gaat de game zo’n 800 voor Christus spelen en bevat het stukken van Scandinavië en Engeland. Je kan wederom tussen een vrouwelijke of mannelijke hoofdrol kiezen en deze zal de naam Jora dragen. De game moet in de herfst van 2020 gaan komen. Het Brotherhood systeem komt terug waarin je npc’s kan rekruteren. Er zullen ook schepen inzitten maar geen zeeslagen zoals we nu in Odyssey zien.

Rijken zoals Asgard en Jottuneim zijn in de game aanwezig en we zien ook weer mythische wezens zoals Odin en Loki doen in het verhaal mee.

De onthulling zou tijdens een PlayStation-event in februari plaatsvinden. Dit kan best eens kloppen want eerder sprak Imran Khan als co-host van de Kinda Funny Games podcast over het bericht dat Ubisoft de nieuwe AC in februari zou onthullen. We hopen snel iets officieels te horen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments