Titanfall heeft inmiddels een aardige community. De game biedt de nodige variatie in shooterland door het klimmen in mechs en het walljumpen tegen gebouwen. Deeltje twee zat er natuurlijk aan te komen, en dit keer kunnen wellicht meer gamers genieten van deze game.

Electronic Arts suggereert dat Titanfall 2 niet een exclusive zal zijn voor de Xbox One, in tegenstelling tot zijn voorganger. De publisher’s CFO Blake Jorgensen heeft tijdens de Technology, Internet & Media Conference gezegd dat Titanfall 2 er WELLICHT zal komen en dat gamers van andere platforms er ook van kunnen genieten. Hij voegde het volgde er nog aan toe:

“Vorig jaar was het nog een Xbox only game. In de toekomst, iets wat we nog niet hebben aangekondigd, zal er nog een Titanfall game komen. Deze game zal een nog grotere indruk achterlaten op meer dan één platform.”

Titanfall-run

Het originele Titanfall kwam uit voor de Xbox One, Xbox 360 en PC in maart 2014. De geruchten over een tweede deel deden al de ronde voordat het origineel uitkwam. Verschillende bronnen hebben al geclaimd dat er plannen zijn om Titanfall 2 voor de PS4, PC en Xbox One uit te brengen.

Jorgensen onthult hierbij ook dat EA in ieder geval elk jaar één nieuwe first-person shooter wil uitbrengen. 2015 wordt dan het jaar voor Battlefield Hardline en Star Wars: Battlefront en volgend jaar Battlefield 5. Dat Titanfall 2 ook volgend jaar uitkomt is niet waarschijnlijk. Dit omdat Respawn, de makers van de game, hebben aangegeven dat 2015 een rustig jaar zal worden om zich weer opnieuw te focussen.

Ook al sta ikzelf binnen Xbox One Nederland bekend als een groot Killer Instinct-fan, ik ben ook niet vies van een potje Titanfall. De game viel destijds op door het vrije bewegen in de map, vette audio, titans en het gevoel alsof je echt in een oorlog zit. Deel 2 zal meer van hetzelfde bieden denk ik, but I will love it!

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties