RESIDENT EVIL! 7! Sorry, als groot fan van de Resident Evil serie voelde ik me na het laatste deel echt belazerd en met mij denk ik velen. Want na Resident Evil 5 was het echt gebeurd met de horror survivalgame. Het was net alsof we er een Rambo met zombies voor terug kregen. Maar er is hoop!

Tuurlijk, de geruchten voor een nieuwe Resident Evil lopen al langer. En ondanks het feit dat Capcom Revelations 2 op de markt bracht, zit de achterban natuurlijk te wachten op deeltje 7. De geruchten over een Resident Evil 7 begonnen al in 2013 toen een werknemer van Capcom op zijn CV Resident Evil 7 had staan. In een uitgave van een Japans magazine gaf producer Masachika Kawata tijdens een interview eindelijk antwoord toen hem gevraagd werd naar dit nieuw deeltje horror. Zijn antwoord? Stay tuned!

_74517

Ja, mooi maar het zegt nog niks natuurlijk, ware het niet dat mede-producer Hiroyuki Kobayashi tijdens het interview nog even wist te vermelden dat Capcom persoonlijk graag een nieuwe ontwikkeling zou zien in Devil May Cry en Dragon’s Dogma, maar dat daarvoor dit moment geen plannen zijn. Kawata voegde hier aan toe dat de focus op dit moment op horror moet liggen. Ook gaf eerder genoemde aan dat men bij Capcom gelooft in HD remakes en dat de komende jaren vermoedelijk meer Resident Evil’s een remake krijgen. Ik vind het allemaal prima, als men maar een remake van het fantastische Resident Evil 4 maakt. Resident Evil 7 of niet, we gaan dit heel scherp in de gaten houden en wanneer we meer weten, brengen we jullie zoals je van ons gewend bent op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments