Leuk en gaaf nieuws uit Japan, want Square Enix gaat rond de game Final Fantasy  XV een coole controller uitbrengen. Althans dat dacht de auteur van dit verhaal. 

Er klonk een hard gejuich toen Final Fantasy XV werd aangekondigd voor de Xbox One. Wie wil er nou niet een echte Aziatische JRPG spelen. De eerste beelden beloofden veel goeds, zeker de graphics zien er werkelijk prachtig uit. Nu de game ergens volgend jaar wordt uitgebracht is het dan ook niet gek dat Square Enix er steeds meer over gaat praten. Maar ook zullen de geruchten toenemen.

Fancy Controller

Het zal niet de eerste keer zijn dat Square Enix en Microsoft een samenwerking aangaan bij de release van een game. Zo hebben ze ook samengewerkt tijdens Final Fantasy XIII. Daarom zou een nieuwe samenwerking van de twee ook een hele goede keuze zijn. Het is namelijk een win-win situatie voor beide fronten. Maar dachten Microsoft en Square Enix er ook  zo over? De laatste dagen verschenen er allerlei berichten over een exclusive controller op het interwebs. Door wie? Joost mag het weten. Play Asia heeft een exclusieve controller laten zien op hun website. Helaas moeten we het met een flinke korrel zout nemen. Zowel Microsoft als Square Enix heeft namelijk nog niets laten weten over deze samenwerking. Op de site van Play Asia staat de controller ook alleen genoemd bij het continent Azië. Dus bestaat er ook een hele grote kans dat de controller alleen uit komt voor dit continent. Inmiddels heeft Xbox Singapore ook een duit in het zakje gedaan en ontkend dat het waar is. We moeten er dus van uit gaan dat het om een custom made controller gaat. Ondanks een discussie in onze redactie chat van wel of niet posten, heb ik er voor gekozen om het wel te posten, want hoe gaaf is dit ding. En de toekomst zal ons leren of het waar is of niet.

Final Fantasy controller

De controller ziet er werkelijk ook gelikt uit. Het gaat zelfs nog een stapje verder dan de Elite controller. Ik moet zeggen dat ik dit toch wel één van de vetste controllers vind die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Wat vinden jullie er van? Zouden jullie deze controller willen hebben?

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Ik Hang Aan Je Lippen'-award?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments