Het is niet groot nieuws, maar het geeft mij hoop… want Burnout Paradise krijgt een HD Remaster voor de PS4 in Japan. Ja, hallo! We zijn toch XboxNederland? Klopt, maar wie A zegt, moet ook B zeggen en dit geval verwacht ik dat EA ”B” zal zeggen.

Cryptisch begin, ik weet het. Het gerucht gaat dat Burnout Paradise een HD Remaster krijgt op de PS4, maar dit is inmiddels ook bevestigd. De game zal 16 maart uitkomen in Japan. Dit komen we allemaal te weten via een tweet waar alleen over een PS4 versie wordt gesproken. Toch is het aannemelijk dat de game op zowel de Xbox One als de pc een remaster zal krijgen, want EA Games (enough said). Daarnaast was er in december al een gerucht dat een retailer de game op de kalender had staan voor 1 maart op alle consoles.

Laat het dan een echte remaster zijn!

De game voor de PS4 kost in ieder geval 30 euro en dat is eigenlijk ook wel de prijs die ik zou verwachten voor een remaster. Voor de mensen die nog nooit van dit spel hebben gehoord… Burnout Paradise is één van de leukste racegames ooit. De game werd uitgebracht in 2008 en bood ongekende vrijheid met heerlijke soundtracks van onder andere Guns ’n Roses (hoe kan het ook anders met de soundtrack ‘Paradise City’).

Burnout Paradise kwam al eerder beschikbaar via backward compatibility, maar een remaster zou niet misstaan! Laat het dan wel een volwaardige remaster zijn en niet alleen de resolutie pimpen naar eventueel 4k voor de Xbox One X. De game is leuk, maar nu ook 10 jaar oud en dus gedateerd! De wereld mag voller, de auto’s scherper en gedetailleerder. We willen de grootste botsingen met prachtige details kunnen aanschouwen!

Het feit dat we over een paar maanden dan al een HD Remaster krijgen stemt mij niet heel hoopvol dat de game ook echt een make-over krijgt (of ze moeten er al heel lang mee bezig zijn). Maar wie weet zit ik er naast. We zullen het zien en we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments