We rijden nog even verder op de geruchtentrein. Komt er nu wel een upgradet Xbox One of niet?

untitleda8sbz[1]De laatste weken gonst het ook in het PlayStation 4 kamp. Codenaam Neo oftewel de PS 4.5 lijkt in ontwikkeling te zijn. Al liet Phil Spencer al weten geen fan te zijn van een One and a Half versie van de Xbox, toch zal er iets moeten gebeuren. Een Xbox Two zal waarschijnlijk nog wel even op zich laten wachten.

Pas geleden kwam de ontdekking dat er meerdere aanvragen bij de FCC lagen die betrekking hadden op de Xbox One. Hierdoor werd al duidelijk dat Microsoft wel degelijk een andere wireless chip aan het testen is. Omdat niets geheim kan blijven, werden de foto’s van deze nieuwe chip ook al gelekt naar het internet. Ook daar ging de Non Disclosure Agreement aan diggelen.

Nu zijn er nieuwe bronnen. Bronnen die kennis hebben over de plannen die Microsoft heeft ten opzichte van de Xbox. Die melden dat er een aantal versies van een prototype Xbox worden getest. Enkele van deze prototypes bevatten onderdelen, denk hierbij aan videokaarten of de CPU, die een upgrade zijn ten opzichte van de originele Xbox One en die gericht zijn op het verbeteren van de prestaties van de console. Het lijkt er dus op dat we toch een nieuwe machine krijgen en geen upgrade kit. We blijven het op de voet volgen.

Mocht er een upgradet versie komen die je games beter laat presteren en misschien wel naar een hogere resolutie schaalt, zou je die dan kopen?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Vincent Vd Heijden
Vincent Vd Heijden
6 jaren geleden

ik zou em kopen dat zeker!