UPDATE: Deze deal gold voor vrijdag 2 maart. Inmiddels is de Xbox One X weer 466 euro (toch nog iets goedkoper trouwens, was eerst namelijk 477 euro).

Voor de mensen zoals ik, die geen Xbox One X hebben, is er vandaag een deal waar je handen van beginnen te jeuken en je portemonnee spontaan begint te janken. Jawel, de Xbox One X is een stuk goedkoper, maar alleen vandaag!

Nee, we zijn niet gesponsord om dit artikel te plaatsen, maar we willen even onze lezers op de hoogte stellen van de deal, gezien sommigen op een prijsdaling wachtten! Wat is namelijk het geval? Bol.com verkoopt alleen vandaag de Xbox One X voor 419 euro! Mind you dat de prijs hiervoor 477 euro was.

Twijfel, twijfel

Ik heb zelf nog geen Xbox One X in huis, maar raak nu toch wel volop in de twijfel! Stiekem wil ik namelijk Assassin’s Creed Origins wel met volle grafische pracht spelen. Ondertussen staan er ook nog vele andere games volop in de backlog die nu Xbox One X enhanced zijn. Ik heb niet eens een 4k tv waar ik het maximale van een Xbox One X er uit haal, maar toch zijn er al verbeteringen op 1080p.

Deze deal scheelt toch al gauw bijna 60 euro! Dat is de prijs van een geheel nieuwe game en hier krijg je nog PUBG bij ook. Combineer dit met een Xbox Game Pass van 10 euro per maand en je kan mooi weer vooruit dit jaar.

Ja jongens, hoe gaan we dit verkopen aan onze vrouwen? ”Maar schat, hij is nu 60 euro goedkoper!”… ”ik wil dit al zo lang”. We hebben je in ieder geval op de hoogte gesteld van de deal. Wat je er mee doet, moet je zelf weten. Check hier in ieder geval de deal.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rishca
Rishca
4 jaren geleden

Mooie deal! Alleen net een dag te laat 😭