Vers van de pers, Xbox One S kan je vanaf 2 augustus aanschaffen! Dat is toch een stukje eerder dan verwacht (ikzelf dacht namelijk eind augustus). 

Zoals jullie misschien al weten, komt er een slanke versie van Xbox One aan, de Xbox One S. Het is 40% kleiner, heeft een ingebouwde voeding en kan video’s (en streams) op 4K resolutie vertonen. Ook zit er een nieuwe controller bij met meer grip en een beter signaal inclusief bluetooth support. Het apparaat kan zelfs games upscalen naar 4k.

Goed en slecht nieuws

Op de E3 werd deze variant aangekondigd en er werd ook gelijk bekend gemaakt dat het al in augustus van dit jaar zal verschijnen. Helaas laat Microsoft nu al weten dat de lanceeredities met 2 TB aan opslag een gelimiteerde beschikbaarheid hebben (adviesprijs is trouwens 399,99 euro). Nog meer slecht nieuws, want de 1 TB (adviesprijs 349 euro) en 500 GB (adviesprijs 299 euro) varianten zijn pas later beschikbaar, maar het is nog niet bekend wanneer. Wil je op 2 augustus dus de Xbox One S hebben, heb je alleen maar keuze uit de 2 TB editie en raad ik je aan om alvast te bestellen.

In augustus is ook de nieuwe controller apart verkrijgbaar voor 59,99 euro.

XboxOneS_CnsleCntrllr_Hrz_FrntTlt_TransBG_RGB-1

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments