Ome Phil is goed bezig! Hij heeft namelijk een real-life unieke zeldzame achievement unlocked! Hij is gepromoveerd naar Senior Leader en onderdeel van een select groepje eindbazen bij Microsoft.

Door Phil Spencer een onderdeel te maken van het Senior Leadership Team (SLT), is het duidelijk dat Microsoft gaming een belangrijk onderdeel van de toekomst van het bedrijf vindt. Spencer is natuurlijk onze Xbox president. In Spencer we trust! De beste man is hoofd van Xbox, Microsoft Studios en Game Studios en sinds vandaag Executive Vice President. Hij is dus nu leider van alle gaming business van Microsoft op alle apparaten en services.

Dat is leuk nieuws, want Spencer heeft een sterke visie voor games op Xbox One en Windows 10. Alles moet één ecosysteem worden waar je als Windows gebruiker een keuze hebt tussen Xbox One en pc/laptop om je games op te spelen. Games zijn dus verbonden aan een account i.p.v. apparaat door middel van bijvoorbeeld Play Anywhere.

 

Ome Phil is enthousiast over PLAYERUNKNOWN’s Battlegrounds

Het populairste spel op de pc op dit moment is PLAYERUNKNOWN’s Battlegrounds (PUBG) en de game komt dit najaar naar de Xbox One met een speciale enhanced versie voor de Xbox One X. Ome Phil is ook enthousiast over het spel en dat laat hij weten middels een tweet. Hij zegt dat PUBG ”very big” voor de komende Xbox jaren.

en hij is ook blij voor de ontwikkelaar:

PUBG kan mij niet echt bekoren, maar voor de Xbox One bezitters die hier naar uit zitten te kijken is het natuurlijk leuk nieuws! Hopelijk blijft het nog populair en wordt het zo meteen ook een hit op de Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments