Ja, dames en heren! We gaan weer naar het einde van het jaar en dat betekent dat alle toffe games zo’n beetje uit zijn. Daarom presenteren we vanaf dit jaar bij Xbox Nederland iets nieuws: de XBNL Game Award!

Hoe gaat het in zijn werk? Onze redacteuren hebben op top 10 gemaakt van tofste games. Hun nummer één vind je bij de desbetreffende game. Het is aan jou als trouwe lezer om de beste game te kiezen via onze poll. Genoeg gekletst, hier is onze top 10:

1. Battlefield 1

De nummer één van:

Domingo
Deze game heeft het gewoon. De rauwe actie gebaseerd op echte gebeurtenissen met de graphics en de muziek, het is fenomenaal. En dan hebben we het nog niet gehad over de wapens die niet van echt zijn te onderscheiden. Chapeau DICE!

Rob
Als groot Battlefield fan kan deze game niet anders dan nummer één staan in mijn lijst. De graphics zijn fenomenaal, de story’s in de singleplayer laten je echt even stil staan bij de verschrikkingen van oorlog en de diversiteit in maps en modes is groot. Voor mij de shooter die op dit moment de standaard is voor alle shooters.

2. Forza Horizon 3

De nummer één van:

Jeffrey
Tot op de dag van vandaag wordt Forza Horizon 3 nog steeds onderschat. Die lucht! Die auto’s! Dat detail! Die perfecte gameplay! Zowel offline als online. Niet alleen de beste game van 2016 maar ook alvast de beste racegame van 2017 en 2018.

3. Rocket League

De nummer één van:

Niels
Als je dit spel nog niet hebt, ga het halen! Het is simpel qua opzet, maar goud in de uitvoering. Je kan hier makkelijk tientallen uren in steken en het verveelt dan nog niet! Voetbal met auto’s… do I need to say more?

4. Watch Dogs 2

De nummer één van:

Justin
Holy shit.. Wie had dit verwacht van Ubisoft? Ja ikke lekker niet dus. Maar wat een heerlijke game. Het kleurrijke San Fransisco komt in dit deel écht tot leven en is een uitstekende verbetering van zijn voorganger. Tuurlijk zijn er genoeg minpuntjes, maar daar ga ik geen woorden aan vuil maken. Ik ben nu even druk met het plunderen van de bankrekeningen van mijn mederedacteurs hier!

5. Unravel

De nummer één van:

Ellen
Van Unravel had ik eerlijk gezegd niet heel veel verwacht. En dat is misschien wel het leukste aan deze game. Ieder level blijft je weer verbazen, de puzzels zitten ontzettend vernuftig in elkaar en ook de omgeving speelt een belangrijke rol. Waardoor je de ene puzzel zo door bent en je over een ander wel 20 minuten doet. Daarnaast zijn de graphics ook werkelijk prachtig. Voor 20 euro is dit echt een game die je wel in huis moet halen!

6. Deus Ex: Mankind Divided

7. Gears of War 4

De nummer één van:

Renco
Gears is terug! Lekker lomp weer schieten en met je kettingzaag Locust doormidden zagen. Alles wat de eerste trilogie geweldig maakte zit er weer in. Ik ben weer helemaal hooked aan Gears of War. Vergeet Judgement. Gears of War is weer terug!

8. Overwatch

9. Final Fantasy XV

10. DOOM

Wat is jouw game van het jaar 2016?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties