We kunnen inmiddels wel stellen dat Little Nightmares 2 één van de beste games van het afgelopen jaar is. Het doet ons dan ook deugd om deze topper van een game aan een aantal van jullie weg te mogen geven. Wil je één van de twee fysieke exemplaren winnen, lees dan snel even verder!

UPDATE (28-12-2021): Uit de grabbelton zijn twee winnaars getrokken. BoyRush (inzending via Twitter) en Michel Habing (inzending via Facebook) zullen een exemplaar van Scarlet Nexus ontvangen. Veel plezier met de game!

Wat hebben we ons met deze game vermaakt! De creepy sfeer, indringende sounds en bizarre characters. Little Nightmares 2 heeft haar voorganger weten te overtreffen. ‘Een unieke game ervaring’, luidde het XBNL-oordeel.

Ook zagen we dit jaar community member Evil Terrorr dankzij deze game de 1 miljoen gamerscore aantikken. Met de Primtime Content Consumer achievement. Hoe toepasselijk! Ben jij ook toe aan wat primetime content consumeren? Dan hebben we goed nieuws! We mogen deze game namelijk twee keer tijdens de kerstdagen weggeven. Een exemplaar op 1e kerstdag en eentje op 2e kerstdag. Wat een feest!

Hoe kan ik Little Nightmares 2 winnen?

Wil je de game winnen? Dat kan als volgt:

  1. Volg ons op Twitter, join onze Discord, like onze Facebook-pagina of sluit je bij onze Facebook-groep aan.
  2. Laat in de comments op socials of de website weten dat je deze game graag wilt winnen!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot en met 2e kerstdag 2021 en sluit om 18:00 uur. Er wordt één winnaar op 1e kerstdag bekend gemaakt en 1 winnaar op 2e kerstdag.

Dus, wil jij deze game winnen? Check dan snel onze socials en post een comment!

De winnaars worden door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaars hebben daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Als we geen reactie ontvangen dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Orajnemonster
Orajnemonster
11 maanden geleden

Ik wil m graag winnen!