Het is weer tijd voor een giveaway! Dit keer mogen we onder onze community de LEGO DC Super Villains game verloten. Benieuwd hoe je kans maakt op deze game?

Met de recente Joker film moet het toch wel kriebelen bij je om eens even lekker de schurk uit te hangen. Dikke pech voor jou dat er vanaf dit weekend pieten in alle kleuren en maten op onze daken rondlopen en jij je dus te gedragen hebt, wil je tenminste iets in de schoen krijgen. Het goede nieuws is echter dat er ook andere mogelijkheden zijn om de superschurk uit te hangen. Als jij je gedraagt dan zorgen wij voor een goed gevulde schoen dit weekend, want we hebben 1 fysiek exemplaar van LEGO DC Super klaarliggen om dit weekend uit te delen.


Wat moet je doen om deze game te winnen?

Wil je de game winnen dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, onze Facebook-pagina of onze Facebook-groep
  2. Laat in de comments bij dit bericht op Twitter of Facebook weten wie volgens jou de meest gevreesde superschurk is. Dat mag iemand uit de DC Comics zijn, maar natuurlijk ook gewoon één van je vrienden.

Kan ik mijn kansen vergroten om te winnen?

We hebben het in de redactie gehad over of we omkoopbaar zijn en de meningen hierover waren te verdeeld. Wil je jouw kans vergroten om de game te winnen dan is het heel simpel:

3. Deel (of retweet) het bericht van één van onze social media pagina’s.


Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt op vrijdag 15 november 19:00 af. Op vrijdag 15 november om 20:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar wordt bepaald via een generator; een programmaatje waarmee een naam uit een digitale grabbelton getrokken wordt. Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simpel as that.

Over LEGO DC Super Villains

Ben je benieuwd wat voor soort game deze LEGO DC Super Villains is? Onze Niels heeft er een uitgebreide review over geschreven die je hier kunt lezen.

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments