XboxNederland is op zoek naar nieuwe creatieve talenten die geen blad voor hun mond houden wat betreft gaming. Ons team bestaat uit een groep gamers die het leuk vindt om artikelen te schrijven over gamen en alles wat daarbij komt kijken.

We hebben een eigen identiteit en maken ons niet druk om ons imago, maar we willen wel kwaliteitsartikelen op het internet gooien! Bij ons draait het om de innerlijke gamer en de ongezouten mening!

Doelgroep

Je schrijft voor een volwassen doelgroep. De bezoekers zijn voor het grote deel mannen die geïnteresseerd zijn in, hoe kan het ook anders, Xbox gamenieuws. Deze groep is kritisch, hier moet je mee om kunnen gaan. Dit maakt het wel des te leuker, want discussies zijn (meestal) inhoudelijk van hoog kwaliteit in plaats van de gebruikelijke 13 jarige trolls die maar wat op het internet roepen.

Wat zoeken wij?

We zoeken schrijvers die op een leuke, persoonlijke manier kunnen schrijven. Je houdt je aan de feiten, maar bent niet bang om kritisch te zijn. Je kan ook goed meedraaien met drukkere periodes in het jaar. Zo is de E3 een schat aan nieuws en zit het najaar vol met reviews. We verwachten meerdere artikelen per week van je. Het werk valt dus wel mee, maar we moeten wel op je kunnen rekenen, want we willen een constante stroom aan goede artikelen behouden. Je kan goed tegen feedback, durft mee te denken en je bent bereid om periodiek (online) vergaderingen bij te wonen. Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Moet je maar eens wachten tot je ziet wat we aanbieden.

Wat bieden wij?

  • Games om te reviewen.
  • Leuke contacten in de gamewereld.
  • Kans om mee te gaan naar evenementen.
  • Goodies van presskits!
  • Ontwikkeling op het gebied van professioneel schrijven.
  • Een gezellig team, waar jouw inbreng serieus wordt genomen.
  • Ontwikkeling op het gebied van marketing en SEO optimalisatie.

Je krijgt niet betaald voor deze functie. Het is allemaal vrijwilligerswerk, dus passie voor het vak speelt een grote rol.

Mocht jij interesse hebben, neem dan contact op met: info@xboxnederland.nl

Hopelijk tot snel!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments