Voor alle creaturen die de uitspraak “sleeping is for wimps” nastreven, is er vannacht wat fantastisch te zien op ons kanaal. De aftrap van de E3 met de persconferentie van Bethesda met Niels en Sander die samen met jullie live het allemaal gaan volgen. 

Daar waar ik nog steeds in de marteling zit van de verbouwing van mijn huis, zijn er gewoon mensen die vrij hebben genomen van hun werk om alles te volgen. We starten vannacht van 3.30 tot 5.00 in de ochtend met de persconferentie van Bethesda. Om 03:15 gaan Sander en Niels in een live voorbeschouwing met alle voorspellingen op een rij. We zijn erg benieuwd wat de maker van de games:  DOOM, QUAKE, The Elder Scrolls, Fallout, Wolfenstein en RAGE, laat zien.

Fallout 4

Een ding weten we al zeker, we krijgen meer te weten over Fallout 4. De trailer van Fallout 4 belooft heel wat goeds. Een wereld met vergevorderde technologische vooruitgang is ten onder gegaan aan oorlog geëindigd met een atoombom die de bestaande beschaving helemaal weg heeft gevaagd. We zullen vannacht vast meer te weten komen over de hoofdpersonages en wanneer we de game precies kunnen verwachten.

Elder Scrolls?

Naast Fallout 4 hopen de Elder Scrolls fans op een nieuwe Elder Scrolls en dat wordt ook wel weer eens tijd. Elder Scrolls Online (ESO) is een leuke game maar natuurlijk geen echte Bethesda game. Het is gemaakt door Zenimax en hun MMO variant komt niet in de buurt van de graphics  van de Bethesdiaanse Elder Scrolls games. Dit waren natuurlijk altijd fantastische ver op hun concurrentie vooruitlopende games. Goede verhalen, fantastische werelden en een volle singleplayer ervaring. Toen ESO van de week uitkwam voor de Xbox One, vielen de graphics erg tegen. Ik vind dit erg logisch want het is tenslotte een MMO en je zult altijd concessies doen qua graphics als een spel veel rekenkracht nodig heeft, of had Zenimax meer uit de rekenkracht van de welbekende cloud van Microsoft moeten halen? We zullen hopelijk vannacht meer te weten komen over Elder Scrolls . Gaan ze verder op de online tour of komt er weer een singleplayer? Of horen we helemaal niks? Wat inhoudt dat er op korte termijn niks uitkomt. Het zal in ieder geval een grote verrassing worden als het gebeurt.

DOOM

Met de release van de shooter Wolfenstein, die hoge ogen gooide bij de meeste collega’s van ons, is het nu tijd om voor DOOM te gaan shinen. Tot op heden hebben we alleen het verleden waar we naar kunnen refereren en natuurlijk de trailer. Het belooft weer BLOOD en GORE te worden, man vs. monster. Ook hier wordt vannacht meer bekend over gemaakt.

Battlecry

De eerste beelden die in Nederland binnen kwamen van deze game waren tijdens de First Look 2014. Het lijkt een pc-game te worden die zich in een steampunk-achtige setting afspeelt waarin player vs player het tegen elkaar opneemt. We verwachten veel meer informatie tijdens de persconferentie vannacht. Het spel ziet er erg goed uit en ondanks dat het er op lijkt dat hij niet op de consoles uit gaat komen, zullen Niels en Sander hier toch aandacht aan besteden.

Analyse van de presentatie door Sander en Niels

Na de presentatie van Bethesda zullen Niels en Sander alles nabespreken maar natuurlijk komen er ook geschreven verslagen en kunnen jullie onze uitzending op jullie dooie gemakkie bekijken op onze site. Je volgt hier de live-stream en kan ook vragen aan Sander en Niels stellen. Dit kan via de chatbox onder aan de stream.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments