Vier de Sea of Thieves Community Day en doe met de XBNL server alliance mee!

Zondag 30 januari 2022 vieren we feest!

Op zondag 30 januari 2022 vindt de eerste officiële Sea of Thieves Community Day plaats. Deze feestdag is door de ontwikkelaars van Rare in het leven geroepen. Een blijk van waardering naar de hechte community die binnen de Sea of Thieves is ontstaan. De Community Day wordt met leuke in-game cadeautjes gevierd en in dit artikel lees je er meer over.

Inmiddels is het alweer bijna vier jaar geleden dat Sea of Thieves haar levenslicht zag. Na een moeizame start is de game met 25 miljoen actieve spelers tot één van de grootste en meest levendige online role playing games uitgegroeid. Vriendschappen voor het leven kennen in de wateren van de Shores of Gold hun oorsprong. En dat gaan we op 30 januari met elkaar vieren!

Ook XBNL zal aan de Community Day deelnemen en dat doen we uiteraard door met elkaar een server alliance op te zetten. Deze server alliance zullen we in samenwerking met de Discord/Whatsapp groep van The Enflamer opzetten. Ook jij kunt aan deze server alliance deelnemen en daarover lees je onderaan het artikel meer. Laten we eerst eens kijken op welke manier de Community Day door Rare gevierd wordt.

#SeaOfThievesCommunityDay

De dag zal in het teken staan van unieke items, nieuwe events en extra gold en reputatie. Een soort Gold en Glory+ weekend. Het social media platform Twitter zal op deze dag centraal staan. Als community zullen wij namelijk de mogelijkheid krijgen om gold en glory middels twitter berichten te boosten. Met andere woorden: hoe meer wij als community met elkaar over Sea of Thieves tweeten des te hoger wordt onze Community Emissary Grade en dus des te hoger onze beloningen. Super tof bedacht natuurlijk!

De Community Emissary Grade zal tot en met 31 januari 23:00 uur actief zijn. Om een bijdrage te leveren post je berichten met #SeaOfThievesCommunityDay. Bij het behalen van verschillende community mijlpalen (die worden nog bekend gemaakt) zet Rare de multiplier (tot maximaal 350%) aan. Ook XBNL zal natuurlijk haar steentje bijdragen. Je zult onze tweets hier kunnen lezen.

In-game cadeautjes

Het is duidelijk dat Rare flink in de buidel tast. Naast de 350% community multiplier, zul je ook diverse nieuwe customizations kunnen verdienen. Zo zal er onder andere een nieuwe emote te verdienen zijn (The Power Chord Emote) en een nieuwe time-limited Flag (Season Five Community Day Flag).

Ook zijn er weer de bekende Twitch Drops. Hoe werken die ook alweer? Login op de website van Sea of Thieves, koppel je account met Twitch en bekijk vervolgens gedurende 20 minuten één van de Sea of Thieves partners op Twitch.

Met de XBNL server alliance mee doen!

Om de Community Day te vieren zal XBNL samen met de Discord/Whatsapp van The Enflamer een server alliance opzetten. Je hebt hier kunnen lezen dat veel plezier gegarandeerd is. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Dat kan als volgt:

  • Join de Discord van XBNL en/of de Discord van The Enflamer
  • Je bent op zondag 30 januari 2022 beschikbaar
  • Meld je aan voor de 1e server alliance (10:00 – 18:30 uur) en/of
  • Meld je aan voor de 2e server alliance (18:30 – 00:00 uur, of later)

Uiteraard mag je ook met beide server alliance mee doen. De ochtend/middag ploeg zal hun boot aan de avond/nacht ploeg overdragen.

De eerste 16 aanmeldingen van beide tijdslots zijn verzekerd van een plek. Aanmeldingen die daarna binnen komen zullen op de reservelijst gezet worden. Als je ingeschreven bent voor een tijdslot dan wordt verwacht dat je ook op tijd aanwezig bent. Horen we niets of ben je niet op de afgesproken tijd aanwezig dan kan het zijn dat je plek aan iemand anders gegeven wordt. Bij meer dan 30 inschrijvingen zullen wij overwegen om een dubbele server alliance op te zetten. Afhankelijk van eventuele veranderingen aan de servers zullen wij met 5 briggs varen.

Over Sea of Thieves

Mocht je nieuw in de game zijn en wat tips willen? In dit artikel hebben we er een heel aantal beschreven. Twijfel je of Sea of Thieves wel iets voor je is? In deze, volledig objectieve en fanboy-vrije review, hebben we 1000 dagen na de release Sea of Thieves opnieuw flink onder de loep genomen. Wil je jouw avonturen graag met andere delen? Kom dan zeker even onze Discord joinen! En ten slotte, wil je graag horen hoe andere spelers over de nieuwste updates van Sea of Thieves denken? In onze regelmatig terugkerende videoshow de Tavern Talk gaan we hier uitgebreid op in!

Cheers!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments