Nee, ik ben niet zwanger. Maar ik krijg wel een zenuwachtig gevoel in m’n buik als ik denk aan de E3. Alsof Kerstmis er vroeg bij is. En aangezien ons Oranje niet mee doet op het EK, kan ik dat gevoel goed gebruiken. Welke games ik verwacht en op hoop deze E3? Dat lees je hier!

Verwachting

Ik verwacht sowieso een hoop gameplay te zien van Titanfall 2. De officiële onthulling is natuurlijk al aangekondigd en de game moet eind dit jaar nog uitkomen, een paar weken na die andere grote EA titel genaamd Battlefield 1. Ook ben ik zeer benieuwd naar FIFA 17 en het gebruik van Frostbite, al wil ik eerst weten of EA die scipts aan gaat passen, want wat dat te gaat ben ik er na 10 jaar FIFA echt wel klaar mee. Ook mijn grote liefde genaamd Ubisoft verwacht ik veel van en dan met name van Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2. Ik hoop dat Ubi net als vorig jaar met eenkonijn uit de hoed komt, misschien de nieuwe Assassin’s Creed in Egypte (ik heb hier met Jeff een weddenschap over) of nog beter een rebooth van de prins der stealthgames genaamd Splinter Cell. Ook Bethesda heb ik grote verwachtingen van, ze hadden vorig jaar hun eerste persconferentie en stalen de show met Fallout 4, ook al klinkt een remaster van The Elder Scrolls Skyrim goed, een volledig nieuwe Elder Scrolls zou nog veel mooier zijn.

Hoop

Ik gaf het net eigenlijk al een beetje aan, ik hoop op een nieuwe Splinter Cell en Elder Scrolls, maar het feest zou pas echt compleet voor me zijn als Red Dead Redemption 2 aangekondigd zou worden. De geruchten circuleerden vorig jaar ook al en toen bleef het stil, maar hey, hopen mag toch? Ik hoop tevens dat Microsoft aan de hand van held Phil Spencer weer een topaankondiging doet. Het applaus van vorig jaar bij het bekend maken van backward compatibility galmt nogin mijn oren na. Ik verwacht en hoop toch op de aankondiging van een nieuwe 4K Xbox. Ik kan me niet voorstellen dat Microsoft apparaten gaat uitbrengen die de Xbox meer kracht gaat geven, USB kan dit simpelweg niet aan. Ik denk dat Microsoft dit jaar sowieso een streepje voor heeft op Sony, daar men nauw is gaan samenwerken met Elecronic Arts. Ik ben benieuwd! Als laatste hoop ik dat Capcom eindelijk Resident Evil 7 aan gaat kondigen want die spinoffs en remakes ben ik wel klaar mee.

Conferenties

Helaas zijn het hele drukke weken voor mij op het gebied van werk en daarom moet ik een van de belangrijkste conferenties, namelijk die van Microsoft aan me voorbij laten gaan. Morgenavond (zondag red.) zit ik in ieder geval met Jeff, Niels en de rest van de bende in de groep bij de conferentie van EA en maandagavond ga schuif ik uiteraard aan bij Ubisoft. Ik hoop dat jullie er ook bij zullen zijn. Tot dan!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments