Weten jullie het nog? Vorig jaar was het een t-shirt die Origins verklapte. Nu lijkt het weer merchandise te zijn die de setting van dit jaar verklapt.

Vorig jaar liet een t-shirt zien waar Origins over zou gaan. Het logo, de hoofdpersoon en het Oude Egypte waren toen een week voor de E3 gelekt.

Dit jaar gaat het om een sleutelhanger die de titel verklapt, Assassin’s Creed Odyssey. En als we over Odyssey praten, dan praten we natuurlijk over de oude Grieken. Wie kent de Odyssee van Homerus niet? De verhalen van Odysseus en het paard van Troje.

Ook de Griekse helm laat over de setting van de game geen twijfel meer. Tenminste, als die hele keyring niet fake is.Want die kans is best aanwezig. We zien namelijk totaal geen markeringen op de sleutelhanger zelf. Ook is er geen Ubisoft logo te zien maar wel weer de website onderaan de verpakking. Het logo bovenin werpt ook wel wat vraagtekens op. Geen cirkelvormige onderkant bijvoorbeeld, iets wat altijd aanwezig is. Dus neem dit met een gezonde korrel zout en wacht af tot we de E3 gaan zien. Ubisoft zelf zwijgt natuurlijk nog in alle talen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments