Terug naar punttieten met 20 jaar jubileum DLC van Tomb Raider trailer

Binnenkort komt er DLC uit voor Rise of the Tomb Raider ter viering van 20 jaar Tomb Raider! Het heet ‘Blood Ties’ en er komen zombies in voor.

Aaah, die goede oude tijd waar je nog Tomb Raider 1 speelde en met grote ogen naar de grote driehoeksborsten van Lara Croft zat te kijken. Ja, vroeger moest je heel wat fantasie hebben en dat is met de Lara Croft van 2015 wel anders. Daar zie je alles (bijna) in volle glorie.

De season pass houders van Rise of the Tomb Raider kunnen binnenkort dus DLC verwachten, ‘Blood Ties’, om eens lekker op zombies te gaan schieten. Dat lees je goed, ‘Blood Ties’ is een nachtmerrie van Lara Croft waar ze de Croft Manor moet verdedigen tegen een zombie invasie. Allemachtig, wat een creativiteit. Lara’s oom zit trouwens ook behoorlijk in de weg, want hij zegt dat hij de rechtmatige eigenaar is van de Manor. Dat pikt Lara niet, dus ze gaat op zoek naar bewijs dat zij de rechtmatige eigenaar is en niet haar oom. Daarna mag je aan de gang met de zombies. Dit kan je opnieuw spelen als je wilt in de Lara’s Nightmare modus.

tombraiderdlc3

Er is ook een nieuwe coöperatieve modus genaamd ‘Endurance’, waar je met z’n tweeën de wildernis in gaat. Het is een soort survival waar je allerlei uitdagingen hebt zoals voedsel zoeken, jagen op dieren, dingen maken om je mee te weren. Klinkt best leuk (maar niet zo origineel).

Extra skins en extra moeilijk

Naast de extra modi, krijg je ook nog nieuwe skins van Lara zelf. Een nieuw outfit voor het koude weer (pfff, moet ik nu niet aan denken) en het Hailstorm pistool uit Tomb Raider 3 (dat is te lang geleden, dat weet ik niet meer). Hiernaast krijg je ook nog klassieke Lara skins, zodat je met elk uiterlijk kan spelen. Party like it’s 1996. Punt-tieten, alles.

laracroft

Als kers op de taart krijg je een nieuwe moeilijkheidsgraad ‘Extreme Survivor’ waar je gewoon geen checkpoints meer hebt in de game. Dus gewoon het hele level door en niet falen. De enige manier om te saven is om een kampvuur te bouwen maar daar heb je weer natuurlijke bronnen voor nodig.

Heb je een season pass? Downloaden die hap, gratis voor jou uiteraard. Heb je geen season pass maar klinkt dit toch goed? Dan mag je even 9,99 euro aftikken. Niet heel veel als je echt van het spel houdt. Blood Ties is echter maar een uurtje gameplay. Ik denk dat je het vooral moet zoeken bij de nieuwe modi.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments