Tavern Talk Thirstday #9 – Eerste indrukken van de verhalende adventures

Het 6e seizoen is van start en deze komt met een aantal nieuwe updates. Wat vindt de XBNL-community? In deze videocast delen YazNL, The Enflamer, MKLD Richard, RMNiels en CH3F NL hun indrukken.

In deze nieuwe Tavern Talk is er genoeg te bespreken. Wat vinden de mannen van het nieuwe seizoen dat onlangs is gelanceerd? Wordt er nog wel genoeg variatie geboden? Ook zijn er Sea Forts aan Sea of Thieves toegevoegd. Deze bieden korte en vrij simpele battles en daar is niet iedereen van de Tavern Talk-crew van onder de indruk. De meningen over de nieuwe verhalende adventures lopen ook behoorlijk uiteen. Kortom, er is weer veel te bespreken, dus ga er maar eens goed voor zitten!

Over Sea of Thieves

Mocht je nieuw in de game zijn en wat tips willen? In dit artikel hebben we er een heel aantal beschreven. Twijfel je of Sea of Thieves wel iets voor je is? In deze, volledig objectieve en fanboy-vrije review, hebben we 1000 dagen na de release Sea of Thieves opnieuw flink onder de loep genomen. Wil je jouw avonturen graag met andere delen? Kom dan zeker even onze Discord joinen! En ten slotte, wil je graag horen hoe andere spelers over de nieuwste updates van Sea of Thieves denken? In onze regelmatig terugkerende videoshow de Tavern Talk gaan we hier uitgebreid op in!

Cheers!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments