Het jaar 2019 sluiten we af met de XBNL-awards. Een mooie manier om samen met jullie op afgelopen jaar terug te blikken. Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Welke game had een mooi verhaal of zag er oogverblindend mooi uit? Als redactie hebben we verschillende categorieën bedacht en jullie beslissen wie er uiteindelijk met de felbegeerde XBNL-awards naar huis gaan!

Gameplay boven alles. Het gaat me om het spelletje. Weinig tijd, kinderen of een vreselijke backlog, het zijn wat mij betreft legitieme redenen om een cutscene of dialoog te skippen. Persoonlijk heb ik er het geduld niet voor. Wellicht komt dat nog, met de jaren. Yep, deze award is een ode aan de ‘skip’-button.

gamebarbaar

Niels en Rob

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Cut the Cutscene Crap'-award?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Als ik je een tip mag geven, In DMC 5 kun je de cutscenes zo hard skippen dat het wel eens per ongeluk gebeurt. Klinkt als een winnaar. De grote afwezig is natuurlijk Borderlands 3. Hoe kun je zo’n gameplaycentrische titel met dialoog dat nauwelijks nog de moeite waard is leveren zonder skip-button?! Sjees.

Laat je horen en stem in bovenstaande poll op jouw ‘favoriete’ game! Benieuwd waarom deze games genomineerd zijn? Luister dan de komende weken naar De Week met XBNL. We zullen hier in onze wekelijkse podcast uitgebreid op in gaan. Op 30 december 2019 zullen de winnaars bekend gemaakt worden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments