Seizoen 4 van Sea of Thieves brengt veel nieuwe avonturen

Zojuist is seizoen 4 aangekondigd met een nieuwe trailer. We zien veel leuke dingen voorbij komen.

Je kunt de video hierboven even bekijken om ook een visuele voorstelling van alle zaken gepresenteerd te krijgen. Hieronder even kort wat je mag verwachten van seizoen vier van Sea of Thieves.

Het gaat dit jaar erg goed met Sea of Thieves. Na de inhoudsrijke update ‘A Pirate’s Life’ hebben veel piraten genoten van nieuwe verhalen met Jack Sparrow. Ze hebben tegelijkertijd ook nieuwe technieken gezien in de game om avonturen te beleven. Eén van de nieuwe technieken speelt de hoofdrol in dit nieuwe seizoen, zoals het duiken in de zee en echt diep in de zee om een grot te bezoeken.

In de grotten vind je nieuwe schatten en gelukkig hoef je die niet 1 voor 1 omhoog te brengen, maar kan je dit keer makkelijk schatten tijdelijk opslaan. Als je eenmaal boven bent bij je schip, dan kan je alle schatten naar boven laten drijven zodat je ze op jouw schip kunt zetten.

Met The Sunken Kingdom krijg je uiteraard weer nieuwe rewards, nieuwe outfits, nieuwe commendations, nieuwe schip onderdelen en emotes! Het is grappig om te zien dat je dit keer ook ‘practical jokes’-emotes hebt inclusief confetti voor de feestneuzen onder ons. Ben je de feestneuzen zat? Pak dan zeker even de nieuwe ‘Drama-emote’ gratis mee.

Je kunt ook weer de optionele Plunder Pass kopen voor extra exclusieve items, maar de trailer legt wel duidelijk de focus op de 100 levels van rewards die IEDEREEN kan vrijspelen en niet per se de Plunder Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments