We zijn vandaag lekker op dreef met de geruchten en dubieuze rapporten. Dit keer hebben we het over een nieuwe GTA, wat bijna aanvoelt als The Elder Scrolls VI… het zit er aan te komen, maar ligt heel ver in de toekomst. Laten we eens kijken naar de nieuwe info rondom GTA 6!

Naar aanleiding van een rapport (ja, geloofwaardiger dan dit wordt het niet) vindt GTA 6 in Miami plaats. We kennen deze plek natuurlijk allemaal als Vice City! Wat we ook weten is dat GTA 5 een grotere versie is van ”Los Santos” uit ”San Andreas” (waar bestaat uit Los Santos, San Fierro en Las Venturas). Dus het is niet gek als GTA 6 een veel grotere versie van Vice City biedt. Gelukkig mogen we volgens het rapport ook genieten van de jaren ’70 en ’80 uit de 20e eeuw. Wat een opluchting!

Vrouwelijke hoofdrolspeler, dat is zo 2022!

De volgende game uit de GTA franchise moet volgens het rapport in 2022 uit komen. Dat het zo lang duurt zal niemand verbazen, maar dat we met een vrouw gaan spelen, dat wel! Natuurlijk spelen we allemaal graag met vrouwen, maar ik heb het hier over een vrouwelijke hoofdrolspeler. Oftewel, een vrouwelijke protagonist. Hopelijk zet Rockstar de formule door van drie hoofdpersonages, gezien dit een interessante dynamiek opleverde in het verhaal. Dit zou betekenen dat we naast deze vrouw ook met mannen mogen spelen en what the heck, gooi er een transgender bij en het rijtje is compleet.

Even terug te gaan naar de locatie, Vice City. Het schijnt dat we niet alleen in Vice City spelen, maar ook Zuid-Amerika voor een paar missies! Dat is niet zo gek gezien de drugshandel in deze periode (en waarschijnlijk nog steeds) vooral tussen Miami en Zuid-Amerika floreerde.

Project Americas

Al deze informatie hebben we te danken aan een geheime interne bron van ”The Know” die bij Rockstar Games zit en die ons ook vertelt dat GTA 6 voorlopig ”Project Americas” heet. Deze ”The Know” is niet geheel 100% betrouwbaar, hoewel het de details van Dark Souls 3 wel juist voorspelde of ‘lekte’. Maar goed, ik heb je van tevoren gewaarschuwd met het potje zout.

Of het nou waar is of niet, het zou fantastisch zijn als we terugkeren naar dezelfde Vice City als die van Tommy Vercetti. Waarschijnlijk zien we de beste man zelf niet, maar de periode zou leuk zijn om GTA te laten plaatsvinden. Rockstar Games zal uiteraard niet reageren op rapporten en geruchten, dus verwacht niks officieels van hen.

Vice City is the place to be!

Voor vele fans is Vice City nog altijd favoriet! Klinkt het allemaal dubieus en shady? Ja, ergens wel. Maar 2022 als release jaar is niet zo gek gezien de roulatie van Rockstar Games titels. Daarbij, gezien het ‘hot’ is dat we nu meer vrouwelijke hoofdrolspelers hebben en vrouwelijke spelers in bijvoorbeeld FIFA, is het niet heel gek om in te denken dat GTA 6 een vrouwelijk personage zal hebben als hoofdrolspeler. Maar ja… hoe moeten we dan naar de hoeren gaan? Is ze lesbisch? Gaat ze dan met een man in één kamer? Allemaal belangrijke vragen voor de volgende GTA!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments