De Xbox One X is sinds gisteren uit en de console gaat als een speer. Waar je ook kijkt lijkt Microsoft’s nieuwe monster verkocht. Toch is er ook goed nieuws, want sommige gamers hebben comparisons gemaakt om te kijken of Microsoft’s nieuwe console de verwachtingen waarmaakt. We doen een kleine greep naar de voorbeelden.

Zo was er Candyland. Deze YouTuber gaf gisteren een comparison van Assassin’s Creed Origins vrij. De game werd vergeleken met de Xbox One, Xbox One X en de Playstation Pro. Ook hier won Microsoft’s beest met glans. De depth of field, kleurbereik en scherpte liggen velen malen hoger op de Xbox One X!

En mocht je je afvragen waarom backward compatible games ook Xbox Enhanced worden, bekijk dan nog even deze comparison van YouTube-kanaal ElAnalistaDeBits. Hierin zien we de eerste Assassin’s Creed en Gears of War 3 geupscaled worden naar 4K. En dat bied duidelijk voordeel!

Met de Xbox One X laat Microsoft dus duidelijk zien dat men zijn beloften nakomt. Hebben jullie de X trouwens al staan, laat ons dan zeker even weten wat je er van vind. We zijn benieuwd naar jouw mening!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments