Het is toch wel een dingetje hoor, die uitspraken uit de Verenigde Staten. Alles is groter, beter en indrukwekkender dan ooit tevoren. Natuurlijk is dat ook het geval als het gaat om de E3 persconferentie van Microsoft. Zou het langer duren dan vorige keer?

Vorig jaar kregen we ook al te horen dat de persconferentie van Microsoft 2 uur ging duren en groter dan ooit tevoren. Nu was het wel een lekkere persconferentie, maar tijd om echt even in een game te duiken was er niet. Gewoon aankondiging na aankondiging en ‘World Premiere’, ‘Xbox Exclusive Premiere’, ‘True 4k’ en ‘Xbox World Prmiere Exclusive’. Om gek van te worden die pretentieuze exclusiviteit.

Maar goed, vorig jaar duurde de persconferentie iets minder dan 2 uur. Dit jaar staat er weer 2 uur gepland voor Microsoft en het zou zomaar iets langer kunnen duren.

Hardware en games

Er staat natuurlijk mega veel op de planning voor Xbox. Niet alleen verwachten we een nieuwe console aankondiging (in de vorm van Lockhart en Anaconda), maar we willen uiteraard beelden van Halo Infinite en veel meer Xbox exclusieve nieuwe IP’s! Dus niet de usual suspects als Halo (hoewel ik hyped ben), Gears, Forza etc. We willen juist resultaten van de koopmarathon van vorig jaar. Er zijn allerlei mooie studio’s opgekocht door Microsoft vorig jaar, dus we mogen waarschijnlijk wel wat verwachten.

Naast nieuwe games kijken we ook halsreikend uit naar bijvoorbeeld meer beelden van Cyberpunk 2077. Wie weet ook nog iets over een nieuwe Call of Duty. Het is lekkere speculaas bij de koffie in de weken voor de E3. Knallen wordt het sowieso!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
3 jaren geleden

Ik ben in meerdere opzichten ene beginnend gamer maar ik weet niet of er hier nou zo veel verteld gaat worden waar ik op zit te wachten. Tenzij ze ’t zouden hebben over een vervolg op ‘State of Decay 2′ maar aan het huidige deel wordt nog heel veel gewerkt, dus dat zal niet zo’n vaart lopen.