Nog een kleine zes dagen en dan is het nieuwe paradepaardje van Microsoft eindelijk daar. Het monster dat de Xbox One X heet. Maar wat vindt Microsoft op dit moment van de sales? En wat is de verwachting? Mocht je dat willen weten, lees dan gauw verder!

In een interview laat ‘Corporate Vice President of Devices’ Panos Panay weten dat de vraag voor de Xbox One X erg hoog ligt. Het high end apparaat met beestachtige hardware is een stap naar de toekomst. Volgens Panay zijn de sales op dit moment naar Microsoft’s verwachting. Of zoals Panoy zelf zei:

Ik wil de Xbox One X niet vergelijken met andere consoles. Wat ik wel kan zeggen is dat de vraag voor de Xbox One X erg hoog is en precies is zoals we verwacht hadden. Daarnaast is het enthousiasme te zien bij gamers, dit is iets wat zij waarderen.

 

Volgens Panay is Microsoft bezig met iets genaamd ‘Mixed Reality’. Een technologie waarbij de echte en virtuele wereld met elkaar verbonden worden. Daarnaast is er een Windows Mixed Reality Platform die ontwikkelaars kunnen gebruiken om apps te maken. Deze apps zouden samen kunnen werken met VR-brillen van bekende partners zoals Lenovo en Dell.

Op het moment zijn er nog geen officiële VR-brillen die ondersteund worden op de Xbox. Volgens Panay is de kans aanwezig dat we dit in de toekomst wel gaan zien.

Op Amazon staat de Xbox One X op dit moment op de derde plaats van best verkochte producten. De console was hier een tijdje uitverkocht, maar is nu weer te pre-orderen. Nog een paar dagen geduld, dan is de Xbox One X eindelijk uit. Deze verschijnt namelijk 7 november.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments