We krijgen op de redactie teleurstelling na teleurstelling voor onze kiezen. Eerst Cyberpunk 2077, daarna Marvel: Avengers, toen Cyberpunk 2077 opnieuw en nu de Mafia 1 remake! Wat is de reden achter deze uitstel?

In een bericht laat uitgever 2K Games samen met ontwikkelaar Hangar 13 weten dat Mafia: The Definitive Edition (of eigenlijk gewoon een remake) een maand is uitgesteld. De nieuwe releasedatum is nu 25 september! Hangar 13 laat weten dat ze de ervaring willen leveren die ze voor ogen hadden zonder daar kwaliteit voor in te moeten leveren om de releasedatum te halen.

Op 22 juli zal er een nieuwe gameplay trailer worden gepubliceerd zodat we eindelijk kunnen zien hoe ze dat hebben aangepakt. Het is inmiddels bekend dat Hangar 13 niet alleen een grafische upgrade aan de Mafia 1 wil geven, maar ook uit wil breiden met nieuwe gameplay elementen zodat het geheel wat meer anno 2020 voelt.

Balen, pik

Zoals velen van jullie weten ben ik enorm fan van Mafia 1, alsmede mijn collega Jeff. Het is ontzettend balen dat de game nu eind augustus niet meer haalt. Na de vele andere teleurstellingen dit jaar is deze misschien beter op te vangen. Het is prijzenswaardig dat Hangar 13 echt de ervaring wil leveren die het voor ogen heeft. Maar hoe goed die ervaring is, dat weet niemand nog. Het is bekend dat Mafia 3 vol met bugs zat, dus als zij nog meer tijd nodig hebben om Mafia 1 wat beter te programmeren, dan mogen ze wat mij betreft een maand er achter aan plakken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments