Mafia 3 krijgt drie uitbreidingen vol met nieuwe verhalen

Op PAX West zijn nieuwe details vrijgegeven over toekomstige uitbreidingen van Mafia 3! Geen nutteloze DLC, maar echt nieuwe verhalen.

Er staan drie betaalde uitbreidingen op de planning voor de game. Hiernaast krijg je nog gratis content zoals outfits en nieuwe wapens voor het hoofdpersonage Lincoln Clay. Denk ook aan allerlei nieuwe snufjes voor je auto, zoals nieuwe wielen of andere kleuren. Je kan de nieuwe content dan vrijspelen door races te doen in de game.

3124579-mafia6

De drie uitbreidingen bevatten verhalen over Lincoln Clay.

“Faster, Baby!”

  • Snelle auto’s, achtervolgingen en stunts voeren de boventoon als Lincoln met zijn voormalige vlam Roxy Laveau een corrupte sheriff neerhaalt.

“Sign of the Times”

  • Een reeks rituele moorden teisteren New Bordeaux. Op verzoek van Father James zal Lincoln op de dader(s) jagen. Een jacht die hem van oude rivierarmen tot aan het hartje van de idealistische rebellen leidt.

“Stones Unturned”

  • Wanneer een rivaal weer aan de oppervlakte komt in New Bordeaux, moet Lincoln samen met de CIA werken om een oud gevecht af te maken dat ooit in de jungels van Vietnam begon.

signofthetimesmafia3

Deze nieuwe uitbreidingen zitten ook vol met nieuwe activiteiten, voertuigen, wapens, outfits en races. Ze kosten allen bij elkaar 30 dollar (euro) als je een Season Pass koopt, maar 40 dollar (euro) als je ze apart koopt. Als je nog extra gameplay wilt zien, check dan de video boven dit artikel (niet echt heel boeiend, al zeg ik het zelf).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments