Bereid je voor op de grootste update in de geschiedenis van Halo 5! Warzone Firefight komt er aan en het is tijd om het spel weer eens op te pakken!

Halo 5 wordt al sinds de lancering van het spel ondersteund met gratis updates. Denk aan nieuwe levels, nieuwe game modes, armor outfits, wapen skins en meer customization. Maar de grootste, de moeder der alle updates, komt aankomende woensdag dan eindelijk online, Warzone Firefight.

Maar wacht, er is meer! (Billy Mays, is that you?) Je kan namelijk vanaf woensdag 29 juni tot 5 juli het spel gratis spelen en is het ook nog eens te koop voor de helft van de prijs. Het is ongelofelijk.

2941362-halo5preview_upt2015_20150922

Goed, tot zo ver mijn Tell Sell impressie. Wat is er nieuw in de update?

Warzone Firefight

Om te beginnen, Warzone Firefight zelf. Het is Firefight zoals je gewend bent, maar dan op veel grotere schaal. De Halo fans kennen het wel, Firefight is de modus waar je hordes aan vijanden kapot maakt, wave na wave. Nu vindt dat plaats in de Warzone, dus echt een grote map waar jij met je vrienden alle (computer bestuurde) vijanden kapot maakt. De modus is al in bèta geweest en sindsdien is er veel verbeterd. Denk aan moeilijkere vijanden, nieuwe bazen en voertuigen (UNSC Wasp bijvoorbeeld, kleine V-TOL).

Score attack

Iets minder boeiend, maar wel leuk, is Score Attack. Hiermee kan je punten verzamelen tijdens de singleplayer campaign samen met vrienden en op deze manier kan je bepaalde records breken. Naar mijn gevoel kon dit al, maar dit is meer gericht op records van vrienden in plaats van vreemdelingen.

Nieuwe maps

Altijd fijn, nieuwe maps! Het gaat om drie toevoegingen; Attack on Sanctum (Covenant thuisbasis op Sanghelios), Prospect (rotsen en een soort maanlandschap) en Molten (Arena met stromend lava op de begane grond).

prospect2-halo5moltenhalo5

Nieuwe canvas voor Forge – Tidal

Canvas? Schilderij? Wat bedoel ik? Met Forge kan je je eigen maps maken en 343 Industries geeft iedereen nu een nieuwe omgeving omdat te doen, Tidal. Het is gewoon water, succes! Ik kan niet wachten om leuke eilanden te zien.

Nieuwe REQ items

Uiteraard zitten er in deze update ook REQ items met bijvoorbeeld de Cinder en Cyclops armor sets, een nieuw Covenant voertuig en extra wapen varianten. Check hieronder maar.

Halo-5-Guardians-Warzone-Firefight-REQ-Sheet-e1466698284624

Dat is alle informatie over de update! Heb jij al zin om Halo 5 weer eens op te pakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments