Afgelopen week kwam Drake Hollow voor de Xbox uit en dat gaan we met een giveaway vieren. Wil je mee doen?

Drake Hollow is een game met in potentie tientallen uren speelplezier. Exploreren, puzzelen, camp building. Het zit er allemaal in. In onze review kwam deze game dan ook goed uit de spreekwoordelijke verf. Lijkt deze game je wel wat? Dan hebben we goed nieuws voor jou! We gaan namelijk een exemplaar van de game weggeven. Onderstaand lees je hoe deel kunt nemen.

Hoe kan ik Drake Hollow winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep.
  2. Laat weten wat je in ieder geval graag in je kamp in Hollow zou willen bouwen (fantasie is key hier mensen)!
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of wordt lid van onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zaterdag 13 september 2020 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken en krijgt een digitaal exemplaar van deze game. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord, dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

Dus, wil jij deze game winnen? Zoek ons dan snel even op via Facebook of Twitter en laat weten met wie jij dit avontuur aan zou willen gaan!

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments