Dames en heren, het leek wel Kerst gisteren. Niet alleen werd de trailer van Gears of War 4 online gezet, maar Titanfall 2 werd ook nog eens laten zien middels een teaser. Het is dus tijd om kolen te scheppen op de hypetrain van Gears of War 4 en daar horen gelekte gameplay beelden bij. 

Het was niet helemaal het plan om dit artikel aan één video te wijden met gelekte gameplay (die waarschijnlijk weer offline wordt gehaald), maar ook om jullie reacties te bespreken. Hierboven staat de trailer en hieronder de gelekte gameplay beelden.

Ik raak niet helemaal onder de indruk van de multiplayer beelden. Het ziet er net uit als Gears of War Ultimate Edition, maar dan met andere maps. Het Gnashing shotgun-roll gedeelte ben ik nu ook onderhand wel zat (gewoon rollen en met je shotgun schieten totdat je een keer raakt). Gears of War 4 zal mij vooral om de singleplayer gaan en natuurlijk de co-op ervaring. Er zijn wel een paar modes in Gears of War zoals Horde die ik echt leuk vind, maar die Team Deathmatches heb ik nu wel gezien.

Locust of Swarm?

Voor degene die denken: ‘De Locust komen terug!’, die hebben het mis. In de trailer zie je dat je 25 jaar na Gears of War 3 speelt als de zoon van Marcus Fenix, JD (Jonathan Dominic) Fenix. Het ziet er naar uit dat de Locust maar één gedeelte van het ras betrof, want dit keer krijg je te maken met de Swarm (wat een originaliteit, dames en heren). Ze zien er ongeveer hetzelfde uit, maar hebben toch wel echt andere monsters dan we gewend zijn. Dit zie je bijvoorbeeld in de gameplay trailer van de E3 van vorig jaar.

Zijn jullie hyped? Zo te zien wel.

gow4reacties

De trailer zag er natuurlijk heel vet uit. Het was niet te lang en het had dezelfde kwaliteit van de eerste trailer van Gears of War met ‘Mad World’ als soundtrack. Gears of War 4 start voor mijn gevoel een nieuwe trilogie in de franchise. Het zal mij niet verbazen als er een Gears of War 5 en 6 komt en dat bijvoorbeeld Gears of War: Judgment in de vergetelheid raakt (terecht?). Volgens mij zitten er genoeg fans in onze community die het leuk vinden om weer aan de slag te gaan met deze iconische franchise voor de Xbox console. We kunnen binnenkort aan de slag met de beta en het echte avontuur start in oktober! Hopelijk zien we op de E3 meer gameplay (vast wel).

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties